Migrene og kosthold – mat for mindre smerte

NOK 400.00

Med ernæringsveileder Julie Aass

Hvor: Asker Kvinnehelse og digitalt

Når: 15.mars kl. 18.30 - 20.15

Omtrent 15% av alle voksne kvinner har migrene. Migrene kan gå utover både jobb, familie og sosialt liv. For mange hjelper det å lære seg å leve med sykdommen og finne de beste metodene for å unngå hyppige og smertefulle anfall.

Kosthold kan ha stor påvirkning på migrene. Blodsukkersvingninger, betennelse, blodtrykk og vitamin- og mineralstatus påvirkes av hva vi spiser og kan påvirke hvor hyppige og smertefulle migreneanfallene blir. For noen kan spesielle mat- og drikkevarer trigge et anfall. I tillegg viser ny forskning at tarmfloraen din kan påvirke migrenen.

På dette kurset oppsummeres spennende forskning på kosthold og migrene, og du får tips til hva og hvordan du kan spise for å forebygge anfall.

Kurset tilbys både fysisk med kaffepause og gruppesamtale ved Asker Kvinnehelse og digitalt.

Deltakere som deltar fysisk vil få tilgang til en egen Facebook-gruppe for støtte og veiledning og deling av oppskrifter, tips og erfaringer.

Ønsker du å delta digitalt får du tilsendt opptak i etterkant av kurset. Du har tilgang i 2 uker og kan se kurset når det måtte passe. Julie er tilgjengelig for spørsmål på mail i etterkant av kurset.

Vel møtt!

Quantity:
Add To Cart